Не пропускайте филма „Карибски пирати: На края на света” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Неповторимо морско приключение очаква зрителите на Никулден с „Карибски пирати: На края на света” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Главните роли във филма на Гор Вербински са поверени на звездните актьори Джони Деп, Орландо Блум, Кийра Найтли, Джефри Ръш.

Мечтата на жаден за власт британски лорд да унищожи пиратите е на път да се осъществи, когато успява да вземе контрола над мистичния морски капитан Дейви Джоунс. Неговата безгранична сила и страховитият му кораб „Летящият холандец” дават възможност да бъде господар на седемте морета.

Единствените, които могат да го спрат, са Елизабет (Кийра Найтли), Уил (Орландо Блум) и капитан Барбоса (Джефри Ръш). Тримата обаче първо трябва да спасят своя приятел Джак Спароу (Джони Деп), който е заложник на морското чудовище Квакен. Когато успяват да го измъкнат от капана, мисията им е да съберат заедно всички пирати, за да осуетят плана за тяхното унищожение.

Не пропускайте приключенския филм „Карибски пирати: На края на света” тази вечер от 20.00 ч., след което кино маратонът продължава с комедията „Раждането на лъжата” от 23.30 ч. по Нова.