Алекс Раева и DJ Doncho носят клубната атмосфера с хита Just Dance

Как звучат мъжете на X Factor в изпълнение на женски вокали и как звучат жените в изпълнение на някои от най-големите мъже в поп и рок музиката? Отговорите предстоят в концерта тази вечер от 21.00 ч. по Нова, когато мъжете ще „влязат в обувките на дамите” и ще пеят песни на жени, а жените точното обратното – ще се представят с песни на мъже.

Невена и Славин ще чуят своите идоли в едно нетрадиционно изпълнение. Голямата почитателка на Бионсе ще преотстъпи парчето Listen на Славин, който пък ще чуе как биха звучали Aerosmith в изпълнение на чаровната блондинка. 

Повелителите на женските сърца Иво и Пламен ще демонстрират вокални умения с парчето Please Don’t Stop The Music на Риана. Михаела ще даде всичко от себе си, за да представи една звезда, към която има дълбок сантимент. След личната среща с Джеймс Артър и признанието, което получи от британския поп певец – че в нея живее истинска поп звезда, тази вечер Михаела ще трябва да оправдае доверието в нея, като изпее именно неговия хит Recovery. Георги Бенчев ще изпълни парче на една от най-екстравангантните и щури певици от световната сцена – P!nk. Мирян ще приеме предизвикателството на вокалистката на една добре познатата банда – а именно Zombie на The Cranberries. Майсторът на интерпретацията Траян пък ще трябва отново да надскочи високата  летва, която си е поставил, с изпълнение на Amy Winehouse.  

Наред с финалистите тази вечер на сцената на X Factor ще пеят и водещите. Алекс Раева и DJ Doncho ще се съберат на сцената, за да представят новия си денс хит Just Dance. Днешният концерт ще открие  микс от впечатляваща хореография, светлинно шоу и неустоимия тандем Алекс Раева – DJ Doncho. 

Не пропускайте концерта на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова.