Двамата представиха песента си „Играем с теб до края” в „Здравей, България” по Нова

Победителката в миналогодишния сезон на X Factor Жана Бергендорф и рапърът Кристо представиха новата си обща песен „Играем с теб до края” в „Здравей, България” по Нова. Водещият Павел Владимир и Кристо бяха на гости в дома на певицата, където обсъдиха новия съвместен проект. 

Песента „Играем с теб до края” е по музика на Jay Cee (Аян Шукри) и JJ (Георги Симеонов), с аранжимент на Jay Cee и текст на Крис. Само за два дни от официалната премиера на клипа в най-големия сайт за видеосподеляне Vbox7.com над 60 хиляди души са гледали видеото, което се радва на голямо одобрение на публиката.

„Всъщност той ме покани да се включа в песента и сбъдна още една моя мечта”, разказа Жана. „Песента се възприема много добре, много съм щастлив, че я направихме заедно. Тя е страхотен човек - мистериозна, агресивна, интересна, като дивите котки”, обясни Кристо, който призна, че винаги е бил голям фен на Жана.

Певицата разказа и за вълнението, след като беше отличена от списание Grazia за Жена на годината в категория Музика. Вижте повече във видеото.