Big Brother отпразнува 10 години в ефира на Нова

Тодор Славков е любимата риалити звезда на България зa 2014 година и записа името си със златни букви в 10-годишната история на Big Brother. „Вече беше крайно време да занеса някаква награда в Къщата на нашите”, пошегува се любимата риалити звезда на България. Катето Евро достойно зае второ място в Big Brother All Stars 2014, а Христо Трифонов стана бронзовият медалист в любимото риалити на България. Николай Първанов-Китаеца и Калина Паскалева напуснаха борбата за титлата, заемайки съответно пето и четвърто място.

„Не съм разочарована, че останах втора. Имам приятели, които ме обичат. Имам си всичко”, коментира Катето Евро, след като излезе от Къщата. Мартин Карбовски - нейният защитник, я посрещна в студиото. Андрей Слабаков, който подкрепи Тодор Славков, предположи, че победителят ще сподели наградата си с Катето и другите си приятели. 

Зад Ники Китаеца в студиото на Big Brother All Stars 2014 застана съпругата му Виолета, която заяви, че го подкрепя и смята, че няма мъж, който не изневерява, затова му прощава забежките. „Всички емоции, които изпитах в Къщата, ще ги помня цял живот. Това което трябваше, аз го показах“, сподели Ники в студиото. 

Ива Екимова разкри позитивните страни на журналистката Калина, а в специален видео поздрав се включи нейната приятелка - журналистката Елена Чопакова. Мира Радева я определи като красива, умна и смела жена, която е естествен лидер. Но тези качества не бяха достатъчни на зрителите на Нова телевизия, за да я наградят с титлата „любима риалити звезда на България“. 

Христо беше подкрепен от съпругата си Корнелия, а в студиото го защити водещата на „Съдебен спор” - Нана Гладуиш. Веднага след излизането си от Къщата поморийският стратег сподели, че Big Brother е игра и той е избрал за себе си тактика, която го е довела до финала. 

Големият победител Тодор Славков затвори вратата на Къщата на Big Brother и постави края на този изключителен сезон на най-гледаното предаване в България. „Това риалити не изисква да имаш талант и това ме прави фаворит“, каза победителят с характерното си чувство за хумор. Първото му телевизионно интервю може да гледате утре в предаването „На кафе“ по Нова телевизия. 

Зрителите станаха свидетели на зрелищен лайв, с който любимото риалити шоу на България, отбеляза 10-ия си юбилей в ефира на Нова. Десетилетие на изпитания, десетилетие на промяна в светогледа на зрителите и риалити телевизията в България, десетилетие, след което телевизионният ефир никога няма да е същият и всичко това в името на негово величество Зрителя.