Темите и гостите в предаването тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

Тази неделя в предаването „Дикоff” по Нова Стажанта ще проведе одит на българските депутати. Ще разберем какво работят, колко печелят народните ни избраници и кои са милионерите в Народното събрание. 

Два дни след Деня на труда човекът с тъмно червена кръв, съветникът на Тодор Живков  - Костадин Чакъров, разказва за партийните легенди, времето преди 89-та и за манифестацията на живота.  

Деляна Маринова-Джуджи развежда Сашо Диков зад кулисите на „Като две капки вода“, за да разкрие колко е важно да пееш на ум и да се смееш на глас.

Последен танц с три момичета със срок на годност... три години - на прощаване  адреналинките Вики, Ками, Пепи и продуцентът Джуди Халваджиян се срещат с водещия Сашо Диков. Гледайте една очаквано добра комбинация и с много адреналин в кръвта. 

Бизнес на световно ниво в... Самоков. Рубриката „Клуб „Богати българи” представя инженер Петър Георгиев, който ще разкаже една по-различна история как бившият Радиозавод в града на картофите завладя световните пазари. 

Елена Чопакова разказва една история от същинската „Ничия земя”. Журналистката ще ни разведе в граничната зона при село Голям Дервент, община Елхово. Там ще видим как разграденият двор, наречен България, съвпада с границите на семейната къща на баба Ангела и дядо Вангел - първите европейци, които виждат бежанците от Близкия изток. 

Не пропускайте „Дикоff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.