Гледайте романтичната комедия „Моят фалшив годеник” днес от 14.10 ч. по Нова

Мелиса Джоан Харт и Джоузеф Лорънс ще докажат още веднъж, че противоположностите се привличат в романтичната комедия „Моят фалшив годеник” днес от 14.10 ч. по Нова. Режисьорът Гил Юнгер вече се е доказал в бранша с лентата „10 неща, които мразя в теб”, но сега привлича звездата от тийн сериала „Сабрина – младата вещица”, за да разкаже една не по-малко забавна история.

Дженифър (Мелиса Джоан Харт) и Винс (Джоуи Лорънс) са настанени на една маса на сватбено празненство. Антипатията помежду им е от пръв поглед. Дженифър е умна, саркастична и устремена жена, която умее да взема своето от живота. Винс пък е склонен към мимолетни връзки и има проблеми с хазарта. Той разчита повече на чара си, отколкото на други качества. Единственото общо помежду им са шокът и изумлението от количеството подаръци и пари, които булката и младоженецът събират на сватбата. Тази обща страст ще ги събере само след седмица. И двамата имат спешни нужди – Винс трябва да намери пари, за да изплати заем на лихвар (Стив Ширипа), а Дженифър иска вещи, за да напълни плячкосаната си къща.

Дали двамата ще осъществят плана с мнимата си сватба, ще разберем в романтичната комедия „Моят фалшив годеник” днес от 14.10 ч. по Нова.