Заплетена история и неочаквана развръзка още в първия от седемте премиерни епизода на криминалната поредица тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Възрастна жена от София умира от свръх доза инсулин. Уликите водят към единствения заподозрян - медицинската сестра, която се е грижила за обездвижената пациентка. Но дали тя наистина е замесена в престъпното деяние? Следователи и детективи се натъкват на все по-шокиращи улики, които ще насочат разследването в неподозирани посоки.

Какви обрати предстоят, какъв е мотивът и на кого можем да разчитаме в най-трудните моменти от живота си? Отговорите зрителите ще разберат в първия от седемте премиерни епизода на „Съдби на кръстопът: крими” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

„Съдби на кръстопът: крими” ще запази вълнуващия микс от риалити и документалистика, превърнал се в запазена марка на предаването. Всеки епизод отново ще разказва драматична човешка история, но специалната поредица ще навлезе по-дълбоко - в тъмните води на престъпленията. Изборът на криминалния елемент е провокация към търсачите на трудно откриваеми отговори, които обичат сами да разплитат сложни сюжети. 

Как криминалната нишка ще бъде вплетена в поредната драматична история, ще разберем още тази вечер от 20.00ч. по Нова.