Повелителят на скунксовете даде пространно интервю на Мариян Станков – Мон Дьо за предаването „Събуди се”

„Не съм вярвал, че ще стана част от „Господари на ефира”. Фен съм на предаването от малък. За моя радост потръгнаха първо нещата с Господарите и работата ми с „Господари на ефира” е абсолютен приоритет”, разкри Боби Ваклинов в интервю с Мариян Станков – Мон Дьо за предаването „Събуди се”. Повелителят на скунксовете признава, че работата за него е живот.

„Любовта към музиката предшестваше журналистиката. Занимавам се с рап от ранна тийнейджърска възраст. Дори дойдох в София, за да се развивам с рапа под претекст, че ще уча журналистика в Софийския университет", разказа Боби, който се радва, че впоследствие е започнал телевизионна кариера.

„Човекът, на когото съм връчвал Златен скункс с най-голямо удоволствие, e Пламен Орешарски - в разгара на скандала #КОЙ”, сподели Боби Ваклинов и сподели, че адреналинът, когато връчва статуетката, е огромен.

 „Толкова обичам да връчвам скунксове. Дори харесвам когато ми бягат. В последно време много спокойно започнаха да го приемат този скункс и това не ми харесва", пошегува се репортерът на „Господари на ефира".

На кого Боби Ваклинов би връчил „Златен скункс” за цляостно творчество, гледайте във видеото.