Не пропускайте най-интересните спортни срещи тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място през уикенда в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra. Сред акцентите в програмата на спортните канали тази неделя са осминафиналите на Евробаскет 2015 и класически дербита от Висшата лига, френската Лига 1 и родната „А” ПФГ,  които феновете могат да следят в HD качество. 

Евробаскет 2015  навлиза във фазата на елиминациите и борбата за най-престижната титла на Стария континент става все по-оспорвана. В неделя Израел ще срещне Италия в седмия си осминафинален мач от 19.30 ч., който ще бъде излъчен отново по Diema Sport 2. Срещата между Лива и Грузия ще започне в неделя от 22.00 ч., а феновете ще могат да го гледат на живот по Diema Sport.

Оспорвани двубои ще се проведат и в Английската висша лига през уикенда. В неделя Лестър Сити гостува на Астън Вила в търсене на поредната победа, а двубоят може да бъде гледан на живо от 18.00 ч. по Diema Sport. Френската Лига 1 също предлага две интересни срещи за феновете на футбола  в неделя. От 15.00 ч. ще се състои дербито на Бретан между Рен и Нант, което ще бъде излъчено на живо по Diema Sport. Вечерта ще се състои интересен сблъсък в Южна Франция. Марсилия ще направи всичко възможно, за да победи Бастия от 22.00 ч., а срещата ще бъде излъчена директно в ефира на по Diema Sport 2. В осми кръг на родната „А” ПФГ в неделя от 16.15 ч. ще се проведе най-старото столично дерби между Левски и Славия, което ще бъде излъчено по Diema Sport 2.

Не пропускайте най-интересните спортни срещи тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra.

Снимка: Shutterstock