И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии

Две дами спечелиха от играта „Сейфове” на Национална лотария – Детелина Костова от София и Стефани Мартинова от Перник. Първа с избора на сейф започна Детелина – тя заложи на сейф номер 6, тъй като на 6-то число е роден синът й. Сейфът се отвори, но в него имаше „Х”. Ред беше на Стефани, която избра сейф номер 4, защото определи числото „4” като много късметлийско за нея. Късметът й проработи и тя спечели 5 000 лева от този сейф. Вторият избор на Детелина беше сейф номер 8, но късметът отново не беше с нея. В сейфа имаше „Х”, който прекрати нейната игра и тя си тръгна с печалба от 1 000 лева. 

На сцената остана Стефани, която получи възможност да увеличи три пъти печалбата си и да си тръгне с 15 000 лева от втори кръг на играта. Сейфовете се обърнаха и пред нея вече имаше четири златни сейфа. Тя заложи на сейф номер 3 и не сбърка, тъй като в сейфа имаше „х3”. Последва отваряне на сейф номер 4, в който обаче имаше „Х”. Стефани не се отказа и реши да играе докрай. Заложи на сейф номер 1 и пак сгреши, тъй като там имаше „Х”. Играта за нея приключи и спечелените от нея 5 000 лева се стопиха наполовина.

„Все още не мога да повярвам, че спечелих толкова пари. Играта е много хубава и адреналинът е голям. Пожелавам на всички да продължат да играят и да имат много късмет”, бяха думите на Стефани след края на предаването. 

Стефани Мартинова е на 23 години от Перник. В момента учи магистратура. Билетът, с който е спечелила участие в предаването Национална лотария, е „Мечтаният дом”.

И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии – регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в жребиите за Телевизионните игри „Национална лотария” през следващите 30 дни.