Късметлията Иван Генчев спечели 100 000 лева

За „Мега джакпот”, достигащ 1 милион лева, тази седмица се бориха Мартин Котларски от София, Ваня Партанакова от Петрич, Мартин Куртев от Силистра, Радина Вранчева от София и Иван Генчев от София. Всички участници си изтеглиха по една от 50-те карти в предварителната игра, за да определят кой да играе за милиона. Картата с най-високото число беше изтеглена от Иван и с числото 46 той си осигури участието в играта. Опонентите нямаха неговия късмет и си тръгнаха с по 1 000 лева печалба. 

Късметлията завъртя „Колелото на късмета” и то спря на сумата от 100 000 лева – мега джакпот в неговата игра. Без грешка  той стигна седмата сфера и натрупа актив от 40 000 лева. Играеше за 50 000 лева, а числото беше 20. Иван заложи на по-голямо от 20. Натисна бутона, спря въртенето на числата и за негово най-голямо щастие попадна на символа „Бонус печалба”. Това нововъведение в играта му донесе 12-дневно all inclusive пътешествие за двама с круиз до Канарските острови. Иван продължи напред, като даде още две верни предположения и натрупа общо 60 000 лева. Само още едно вярно предположение го делеше от спечелване на 100 000 лева. Числото беше 30, а Иван заложи, че следващото чосло ще е „по-малко”. Натисна бутона, но направи грешка. Това не го разколеба и той реши да играе докрай – отново заложи на „по-малко” от 30 и този път позна. Това вярно предположение донесе на Иван 100 000 лева, които ще може да харчи по време на своето пътешествие с круизния кораб до Канарските острови. 

„Много добре се чувствам. Играта е много интересна, а нововъведението с „Бонус печалбите” я прави още по-атрактивна”, обясни късметлията от София. В момента той е пенсионер, но преди е работил като техник. Семеен е и има един син. Билетът, с който е спечелил участие в предаването Национална лотария, е „Печалба за цял живот: 20 години по 3 000 лева на месец”.

И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии – регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в жребиите за Телевизионните игри „Национална лотария” през следващите 30 дни.