Ако постът със снимката на Преслава във Facebook страницата събере 10 000 лайка, тя може отново да се върне в Къщата

Новото изпитание в Къщата на VIP Brother е седмичната мисия #КОЙ, която подлага на проверка егото, характера и жертвоготовността на Съквартирантите. Задачата на всеки звезден обитател е да се пребори с свое качество в името на общото благо. 

Люси трябва да жертва чревоугодничеството си и да започне да тренира. Иво трябва да даде обет за мълчание и да се изразява само с песен. Джино трябва да се раздели с косата си, Луна – с удължителите на косата си. Задачата на Кичка и дует Ритон е да изпеят чужда песен на lip sync, а Ернестина трябва да се пребори с тактичността си, като каже болезнени истини в очите на всеки от Съквартирантите.

Всички се впускат в изпълнение на задачата си с изключение на Луна, която категорично отказва да свали удължителите на косата си. Това вбесява звездите, а Big Brother ѝ дава 24 часа, за да обмисли решението.

Същевременно Големият брат има ново предизвикателство за зрителите на най-гледаното предаване. Ако постът със снимката на Преслава в официалната Facebook страница успее да събере 10 000 лайка до събота на обяд, Големият брат се ангажира да върне голямата звезда на поп-фолк сцената в Къщата. Какви обрати предстоят зрителите ще видят във VIP Brother в понеделник от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.