Гледайте филмите следобед – „Чарли Сейнт Клауд” от 13.00 ч. и „Завръщането на Поли” от 15.00 ч. по Нова

Две филмови заглавия за яхтите, любовта и нещата, които не можем да имаме, ще предложи програмата на Нова днес следобед. Кино маратонът започва с лентата „Чарли Сейнт Клауд” от 13.00 ч., в която главните роли изпълняват Зак Ефрон, Ким Бейсинджър и Рей Лиота.

Сюжетът разказва за опитен моряк, спечелил стипендия, която ще го отведе далеч от дома. Една вечер двамата с брат му Сам се прибират към дома, когато катастрофа отнема живота на Сам и променя Чарли Сейнт Клауд завинаги. По-големият брат е раздиран от вина за смъртта на брат си. Когато започва да получава видения със Сам, приятелите и съседите му са убедени, че младежът постепенно губи разсъдъка си. Скоро в града се завръща някогашната любима на Чарли – Тес, и двамата подновяват романса си, но той трябва да избере между виденията с починалия си брат и реалната любов.   

Следобедният кино маратон продължава с Бен Стилър, Дженифър Анистън и филма „Завръщането на Поли” от 15.00 ч. по Нова. Той е специалист по минимализиране на рисковете, като е уредил добре живота и кариерата си с игра на сигурно. Тя обаче живее като в игра на комар и на мига, а срещата им ги преобръща и дава шанс да видят нови възможности.

Не пропускайте филмите следобед – „Чарли Сейнт Клауд” от 13.00 ч. и „Завръщането на Поли” от 15.00 ч. по Нова.