Гледайте отново епизода на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Шеф Манчев ще разкрие цялото си сърце, желание и опит, за да помогне на една самотна майка не само да подобри ресторанта си, но и да се грижи за болното си момченце. Кулинарните фенове могат да си припомнят историята в „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова. 

Трудностите започват преди година и половина, когато Веселка решава да наеме ресторант „Мистрал” във Варна, където дотогава работи като готвач. Тя тегли огромен кредит и наема „Мистрал”, без да има управленски опит. След огромния финансов риск жената разбира, че започва всеки месец с минус 4 000 лева. 

Бившата готвачка, сега управител, е самотна майка, която търси вариант да живее там, където работи. Десетгодишното й момченце има мускулно заболяване и трудно се движи, затова е и на индивидуално обучение. В тази борба за оцеляване самоотвержено помага 21-годишната сестра Памела. Освен че работи като сервитьор в ресторанта до обяд, момичето води малкия всеки следобед до център за рехабилитация, помага му за упражненията, приготвя го за лягане. 

Семейната картина се допълва от факта, че  единствената възможност за оцеляване – ресторант „Мистрал”, затъва. Това, което задържа заведението на повърхността, са  хората, които идват на обяд, защото харесват гозбите на Веселка. Гледайте отново епизода на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова.

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.