Не пропускайте финала на култовата поредица тази неделя от 20.00 ч. по KinoNova

Най-дълго излъчваният хитов американски криминален сериал „От местопрестъплението” e готов да завърши триумфално – с двоен епизод на премиерния последен сезон тази неделя, 13 март, от 20.00 ч. в ефира на KinoNova

Продуциран от Джери Брукхаймър, сериалът завършва своите петнадесет сезона, като прави 16-ти малък сезон, който представя голям епизод с част от основните персонажи и една голяма мистерия. Този вечен хит номер 1 проследява работата и живота на елитен екип съдебни следователи. „От местопрестъплението” пулсира с музика на рок идоли като The Who и Джон Майер, а някои от епизодите му са режисирани от носителите на Оскар Куентин Тарантино и Уилям Фрайдкин.

В последния двоен епизод на „От местопрестъплението” тази неделя се завръщат Грисъм и Уилоуз, за да помогнат на екипа да разкрие катастрофален случай, парализирал Лас Вегас. 

Лейди Хедър (Мелинда Кларк), която до такава степен има основна роля в случаите, че всички в екипа познават профила й, е замесена в поредица самоубийствени атентати. Гил Грисъм (Уилям Питърсън) е повикан за операцията заради опита и връзката му с Лейди Хедър и Катрин Уилоуз (Марг Хелгенбъргър), която е въвлечена в случая, защото първият взрив е в семейното й казино.

Към старите връзки са добавени нови глави в този вълнуващ двоен епизод, в който всички дават най-доброто от себе си, за да подредят пъзела на „От местопрестъплението”. Не пропускайте във финала на култовата поредица – тази неделя, 13 март, от 20.00 ч. по KinoNova