Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA не пропускайте старта на юбилейния десети сезон на VIP Brother

По темата

Тази вечер точно в 20.00 ч. за първи път 17 звезди ще прекрачат прага на Къщата на VIP Brоther в една вечер. "Това ще превърне този старт в по-динамичен и различен от всички досега, а зрителите за първи път ще определят съдбата на Съквартирантите още от първия ден", разкри продуцентът на шоуто Нико Тупарев. Допълнителен коз, свързан с новите Съквартиранти, даде и емблематичният водещ на предаването Ники Кънчев. "Трима от участниците са зодия Везни, трима – Козирог, трима – Телец. Има и два Лъва, два Близнака, една Риба, един Водолей, един Рак и един Стрелец", издаде той.

"Риалити институцията" ще отпразнува своята 10-годишнина под красноречивото мото "Играта загрубява". Забавлението ще е на високи обороти, а мисии в стил twisted comedy ще изненадват и зрители, и участници. 

На луксозна обиколка с 5-метрова лимузина представителите на медиите получиха възможност да зададат своите въпроси около новия сезон на VIP Brother директно на продуцента Нико Тупарев, програмния директор на NOVA Антоний Мангов и водещия на шоуто Ники Кънчев. По време на събитието бе разкрита една от най-големите тайни около VIP Brother в момента – преговорите, които медията и продуцентите водят за участие на голяма международна звезда в 10-ото юбилейно издание на шоуто в България.   

Галерия със снимки от пресконференцията вижте ТУК 

Нов ще бъде и механизмът на излъчване на шоуто тази година. "Живите предавания ще бъдат в понеделник и петък, а дневните епизоди – от вторник до четвъртък. Освен това тазгодишният VIP сезон ще продължи два месеца, след което NOVA ще излъчи както няколко съвсем нови за българския ефир формата, така и няколко и добре познати и любими на зрителите шоу програми" – заяви програмният директор Антоний Мангов. 

"Тази година комедията е с неочакван край, но той е неочакван и за самите нас. Точно това е хубавото на VIP Brother – всичко се случва изцяло на живо и събитията търпят пълни обрати в рамките на секунди. Именно този интензитет е причина дори да не предполагаме края на тази комедия. Ние им даваме комедийно поле, а единствено от участниците зависи дали тя ще е любовна, черна или забавна" – така Нико Тупарев коментира темата на юбилейния сезон на VIP Brother 2016 – комедия с неочакван край. 

Снимки от Къщата вижте ТУК

Най-известната Къща в България отново ще бъде в тон с темата на сезона и тази година ще се превърне в лунапарк. Това е и втората изненада, която продуцентът на шоуто разкри пред медиите дни преди големия старт. 

Юбилейният VIP Brother стартира тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Какво разказа за новия сезон водещата Александра Сърчаджиева по време на участието си в "Здравей, България" можете да видите ТУК

 

А какво още споделиха водещият Ники Кънчев и продуцентът Нико Турапев в "На кафе" можете да видите ТУК

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook