Съквартирантите подариха на Тайсън специален кристал от Рила

В последния ден на Майк Тайсън във VIP Brother Съквартирантите организираха охолен обяд с традиционни български блюда и го посрещнаха с питка и мед на вратата. За голяма тяхна изненада обаче легендарният боксьор призна, че е на строга диета и не може да яде хляб и много други неща. Той само опита някои от гозбите, а това беше оценено по различен начин от звездите. Докато Лара открито се възмути на нежеланието на Майк да яде каквото му е сервирано, Миглена и Емануела го разбраха напълно и дори се посмяха над ентусиазма на останалите да му се харесат на всяка цена. 

По темата

По-късно журналистите и телевизионерите в Къщата – Миглена, Надя, Деси, Ирина, Лара, Лили и Ути, имаха възможност да зададат въпросите си към Железния Майк в мисия "Пресконференция". Тайсън беше изключително честен и отговори на всички въпроси. С типичното си чувство за хумор той призна, че като дете се е страхувал от майка си, а сега се страхува от жена си, като освен това не иска децата му да се замесват с хора като него. За най-голямото чудо в живота си Тайсън определи отказването на алкохола и наркотиците и си пожела един ден децата му да си кажат, че всичко, което имат, е благодарение на родителите им. 

Легендарният боксьор се сбогува със Съквартирантите, а те му подариха за спомен специален кристал от Рила.

След напускането на Тайсън звездите в Къщата дълго говореха за него. Емануела сподели, че с него са си разменяли погледи и въпреки че не го е обгрижвала както останалите, боксьорът сам е отишъл при нея и се е опитал да завърже разговор. Заради тези думи Емануела за пореден път стана обект на клюки и подигравки, като мълвата с пренебрежение разпространи най-близката ѝ приятелка в Къщата – Жана.

В епизода в четвъртък зрителите станаха свидетели и на затоплянето на отношенията между Явор и Жана. Двамата откровено обсъдиха отношенията си, а по-късно заговориха за любовта и секса в компанията на Деси и Глория. Докато двете млади жени и Явор признаха, че им е изключително трудно да живеят без секс, Жана заяви, че за нея любовта е много по-важна. Затоплянето на отношенията между певицата и актьора продължи и под завивките на общото им легло.

Междувременно неуспешният край на мисия "Да – Не" докара на Съквартирантите поредна седмица на лишения и седмичният им бюджет отново ще бъде 136 лева. Според регламента на мисията Миглена и Емануела трябваше да познаят отговорите с "Да" и "Не" на останалите Съквартиранти. Отговорът на един от въпросите дълбоко разочарова Емануела, а именно признанието на Борислав, че я мисли за меркантилна.

Какви обрати предстоят и кой ще напусне Къщата? Не пропускайте VIP Brother в петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg