Близо милион зрители гледаха VIP Brother в понеделник по NOVA

С влизането на международната звезда Майк Тайсън най-бляскавото и интригуващо риалити VIP Brother събра близо милион зрители в най-интересните моменти и пожъна категоричен успех, привличайки повече зрители сред различни целеви групи спрямо втората по гледаемост медия bTV. 

Особено красноречиви са резултатите сред активното градско население (18-49 г. – дял 38.2%) и сред младата аудитория (18-34 г. – дял 36.3%), където NOVA постигна повече от два пъти по-голям аудиторен дял спрямо bTV по същото време (19:58-23:01). 

Зрителите на NOVA станаха свидетели на феноменален лайв, в края на който легендарният боксьор Майк Тайсън влезе в най-известната Къща в България.

По темата

Съквартирантите бяха напълно неподготвени за срещата с него, но Тайсън беше приобщен от шокираните звезди и веднага сподели масата им. Как ще продължи първата вечер на Железния Майк в Къщата и какви изненади още е подготвил Big Brother, ще разберем още тази вечер в дейли епизода на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Снимки от влизането на Майк Тайсън във VIP Brother вижте ТУК 

След като през есента на 2014 г. NOVA отне лидерството от bTV, през 2015 го затвърди, през пролетта и лятото на 2016 увеличи преднината си, NOVA започна есенния сезон с категоричен успех и продължава убедителното си представяне през септември и началото на октомври. С отличните си резултати до момента NOVA за пореден път доказва, че е безспорният лидер в телевизионния ефир.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg