Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Необичайните празненства за рождения ден на Глория ще видят зрителите във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Манекенката ще се събуди в страхотно настроение и готова да отпразнува 25-ата си годишнина по запомнящ се начин. А празникът наистина ще бъде такъв, защото Big Brother ще постави на Съквартирантите тайна мисия да го превърнат в кошмар, ако искат той да организира подобаващо парти след това. Групата ще трябва да съсипе всичко, което Големият брат им предоставя и да накара Глория да желае този кошмарен ден да свърши по-бързо. Изпръскано шампанско, бой със сладкиши и размазани торти ще бъдат само част от задачите на звездите.

Още преди тайната мисия да е започнала, Глория ще влезе в конфликт с Миглена. Манекенката беше жестоко огорчена от отказа на Меги да се превърне в послушното кученце на Роро и по този начин я лиши от възможността да се чуе със своя любим. Довечера Глория ще отправи тежки обвинения към Миглена.

По темата

В понеделник към звездната компания се присъедини още един Съквартирант. Актьорът Христо Живков прекрачи прага на Къщата в деликатен за останалите звезди момент и увлечени от скандалите след номинациите, те забравиха за своето гостоприемство. Big Brother ще постави задача на Ирина, Деси и Глория да приобщят Христо към останалите и лично да отговарят за комфортното му пребиваване в шоуто.

Коя от дамите ще приеме най-сериозно думите на Големия брат и как се вписва Ицо към живота в Къщата? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg