Вижте кои са късметлиите в предаването тази седмица

Щедрите билети и лото игри на Национална лотария зарадваха 35 късметлии в предаването тази събота, които получиха чекове от водещите Рая Пакова и Захари Бахаров. В шоуто бяха раздадени предметни и парични печалби за 1 058 105 лева.

Най-големият късметлия в шоуто бе Асен Кокудев от Шумен, който получи чек за топ печалба от 500 000 лева от билет "Американско бинго". "Лото +" пък ощастливи Недко Йорданов от село Лозарево с печалба от 100 000 лева. Любимият билет на Живка Додова от село Косово "Кеш кръстословици" я зарадва с 50 000 лева. С печалби от 50 000 лева се увеличиха сметките на Радка Ибишева от Пещера от билет "Златните пирамиди 3" и на Себат Сали Али от село Божурово от "Супер Лото +".

Рада Караджова от Пловдив увеличи бюджета си с 15 005 лева след участие в "Лото Спорт". С по 10 000 лева увеличиха финансите си Костадинка Динева от Айтос от билет "Бинго Лото", Месут Уршид от село Глухар от "Мега пакет", Петя Хаджиева от Кърджали от "Лото Зодиак" и Димитър Димитров от Павликени от билет "Кеш х 50". Румен Милев от Плевен пък позна петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 "Златната топка" и забогатя с 10 000 лева. 

По темата

12 късметлии получиха чекове от "Големият джакпот", след като са познали по пет от печелившите числа и страната на монетата. Чекове за печалби от 6 000 лева грабнаха Йорданка Кузманова и Райна Кънева от София, Ивелина Делинешева от Варна, Жана Михайлова от Самоков и Васил Василев от Перник. С по 5 000 лева забогатяха Деница Петкова от Бяла Слатина, Латинка Чукарова от Гулянци, Даниел Москов от Кърджали, Виолета Стоянова от Ямбол, Симеон Караянев от Шумен, Петър Джамбазов от София и Иван Лефтеров от Варна.

Билет "Перфектният подарък" зарадва с по 5 000 лева Даниел Вучков от София и Кристина Дойнова от Несебър. С печалби от 5 000 лева увеличиха финансите си Кристина Йорданова от Кула от билет "Кеш х 20", Виолетка Михайлова от Самоков от играта "Лото 6 от 47", Румяна Анева от Кюстендил от "Сбъдни мечтите си" и Тревора Узунова от Бургас от играта "Лото Спорт". Билет "Златната мина" донесе печалба от 5 000 лева Иван Пачев от Бургас, а "Златните пирамиди 3" зарадва Петър Илиев от Елин Пелин. Петя Лазарова от Пирдоп откри 11 думи в билет "Кеш кръстословици" и си тръгна от студиото с 5 000 лева. Суми от 5 000 лева спечелиха и късметлиите Румен Димов от Враца от "Супер Лото +", Карине Гарибян от София от "Кеш x 10" и Гена Генева от Шумен от билет "Американско бинго".

Гледайте Национална лотария в събота от 19.30 ч. по NOVA.