Подробности за новия сезон разказаха Евелина Павлова и Юлиян Константинов

"Изключително щастливи сме, че отново сме заедно благодарение на "Аз обичам България". Това предаване ни събра с огън и порив като екип, а зрителите имат възможност едновременно да се забавляват и да научат интересни факти за България", разказа в "Здравей, България" водещата на родолюбивото предаване Евелина Павлова. 

След четиригодишна ваканция "Аз обичам България" се завръща триумфално в ефира на NOVA тази вечер от 20.00 ч. с епизод, който обещава да се помни дълго в родната телевизионна история. 

Още снимки вижте в галерията ТУК

По темата

"Предаването наистина би могло да бъде образователно, при това с чувство за хумор", подчерта Юлиян Константинов, който отново е капитан на един от отборите. Той разказа подробности за новата игра "Удави капитана!", в която на финала на шоуто един от капитаните ще потъне в близо един тон вода. В новия сезон ще дебютират още две впечатляващи игри, вдъхновени от историята и традициите ни. Константинов призна, че "Аз обичам България" е любимото му предаване. 

"Хубавото е, че българите имат отношение към историята", коментира още Евелина Павлова. По думите й предаването не се връща единствено към миналото, а гледа и напред, търсейки поводи за гордост в настоящето. 

Целия разговор с Евелина Павлова и Юлиян Константинов гледайте във видеото от "Здравей, България". 

Не пропускайте първия епизод от новия сезон на "Аз обичам България" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Интересни новини, игри и изненади, свързани с най-родолюбивото състезание, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook.