Не пропускайте епизода на "Мис Пепеляшка" в тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Пепеляшка от Пловдивско и принцеса, родена в Пловдив, ще разменят местата си този четвъртък в новия епизод на предаването "Мис Пепеляшка" от 20.00 ч. по NOVA. 

Джулиана Гани е родена през 1991 година в Пловдив – града, избран за Европейска столица на културата за 2019. Само на 26 години тя е успяла да завърши музикално училище, да се дипломира с отличие в специалността "Икономика на туризма" и да започне магистратура "Управление на европейски проекти". Във вените й тече синя кръв, а доказателство за това са спечелените титли – Best erotic model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014, "Секси модел на годината 2016". Многостранните й интереси включват свирене на пиано, като дори е изнасяла концерти. Освен това твърди, че е добра и в кухнята.

Само на 50 км североизточно от Пловдив и 4 години по-рано се ражда една българска пепеляшка. Катерина Гогова е на 30 години, от село Чоба, община Брезово, област Пловдив. Сама отглежда двете си деца – момиче на 5 и момче на 11 години, след като се развежда поради несходство в характерите. Изкарва прехраната си сама, работейки на няколко места на село. Само веднъж е била в София, която определя като приказно място. Работи сериозно, за да изучи децата си и да имат нормално бъдеще. Казва, че не вярва в приказки и чудеса. В най-смелите си фантазии има един ден, в който не трябва да работи, а просто си почива. 

Не пропускайте епизода на "Мис Пепеляшка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за предаването "Мис Пепеляшка" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY