Гледайте епизода от втори сезон на ресторантьорското риалити днес от 17.00 ч. по NOVA

"Кошмари в кухнята" тази събота по NOVA ще припомни на зрителите как ситуацията в кухнята във великотърновски ресторант събуди у шеф Манчев енергия, която може да взриви най-големия квартал в града, в който живеят една трета от жителите на старата столица. Заведението, набрало кулинарния спешен телефон, се намира в панелния квартал "Бузлуджа”, по-известен със старото си име "Пишмана”. 

Бизнес моделът на пицария "Куатро” залага повече на евтиния алкохол, отколкото на добрата кухня. Единствената иновация в заведението е разработеното ноу-хау за размразяване на месни продукти. Процедурата включва следните стъпки – отваряне на фризера, избор на месо, приклякване и систематично удряне на пакета в мръсния кухненски под.

Дори джентълмен като Манчев няма да сдържи нервите си и ще избухне с думите "Това е най-гадното нещо, което съм ял”. И това не е всичко - репликата "Кухнята ти е трабант” е най-доброто, което се изплъзва от разгневения кулинар.

За двете години от създаването на пицарията двамата съдружници не само че не печелят, но вече са изправени на кръстопът. Собствениците Мирослав и Калоян са абсолютна противоположност. Калоян успешно ръководи и друго заведение, а за Мирослав пицарията е първи опит в ресторантьорството, в който е вложил всичките си спестявания, събрани от тежката работа в чужбина. За него успехът на заведението е въпрос на живот и смърт. 

Окончателната диагноза на Манчев за заведението е хронично прогресиращ синдром на Бар-нон-ресторант. Каква терапия ще назначи той и ще се стигне ли до раздяла между съдружниците, гледайте отново в епизода от втория сезон на "Кошмари в кухнята" днес от 17.00 ч. по NOVA.  

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си