Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч.

В риалити сериала "София – Ден и Нощ" Асен научава, че Райна е заминала. Първоначално той смята, че баща й я крие, затова отива в имението, където се среща със самия Богомил. От него научава, че Райна е заминала, защото възпитанието й не позволява едно лятно развлечение да сложи край на образованието и бъдещето й. 

Междувременно Цвети открива Асен в боксовата зала. Тя му казва, че според нея Симона още го обича и двамата са един за друг. Също така споделя, че не Райна, а Симона се погрижи той да не умре в багажника на колата, в която Богомил Павлов го прати. Цвети настоява Асен да се срещне със Симона, ще събере ли той смелост?

Боби и Калина се опитват да наваксат изгубените години и излизат на разходка. Той влиза в ролята на екскурзовод, за да покаже София на сестра си и да поговорят за живота. 

Стела е много болна и иска да вземе лекарства. Пасторът обаче й забранява да приема подобна химия или да ходи на лекар, защото единственото лекарство за нея може да бъде вярата. За съжаление вярата няма толкова благоприятен ефект и състоянието й се влошава.

Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.