В епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA тя ще размени мястото си с Александра

Жени Калканджиева ще размени мястото си с Александра Александрова от град Бойчиновци в "Мис Пепеляшка" тази вечер по NOVA. В първия епизод на предаването за годината най-успешната българска мис, достигнала до 6-о място в международния конкурс "Мис Свят", трябва да се справи със задълженията си в кравеферма, домакинската работа и участие в местния фолклорен състав "Зеляница". 

По темата

"Реших да участвам в "Мис Пепеляшка", защото имах нужда се откъсна за няколко дни от София и суетата", разказа в "Здравей, България" Жени Калканджиева.

"Хората там не са по-различни и изпитват същите емоции като нас, просто работата им физически е по-трудоемка. За сметка на това човек си почива психически – от стреса, задръстванията, лошите хора", коментира тя.

Най-трудните й задачи са били ставането много рано – в 4.30 ч., както и изриването на обора. Жени Калканджиева обаче подчерта, че жителите на Бойчиновци са изключително мили и добронамерени.

"Освен това се сблъсках с човешки съдби", коментира тя отношенията между Александра и любимия й, на когото предлага брак в епизода.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не пропускайте  "Мис Пепеляшка" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.