“Мис Пепеляшка” е първият от поредицата проекти, които стартират по NOVA през февруари и март

Новият сезон на “Мис Пепеляшка” стартира успешно в петък, 3 февруари, в ефира на NOVA. Интригуващият и любопитен сюжет на документалното риалити и участието на шестата по красота в света Жени Калканджиева успяха да привлекат интереса на 30.6 % от жените между 25-54 г., което е с цели 11 % повече от втората по гледаемост телевизия bTV. 


Първият епизод от новия сезон е предпочетен и от 24.7% от активното население на възраст 18-49 години, а активното градско население е с дял 26.6, което е с цели 24% повече от втората по гледаемост телевизия bTV.

“Мис Пепеляшка” е първият от поредицата проекти, които стартират по NOVA през февруари и март. Така най-гледаната телевизия продължава стратегията си да изненадва зрителите с нови за българския ефир предавания, да развива българските кино и телевизионни продукции и всеки сезон да предлага интригуващи и иновативни проекти.

Не пропускайте новите приключенията в “Мис Пепеляшка” в петък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Мис Пепеляшка" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY