Mонтанското село Мърчево засенчва Малдивите като екзотична дестинация тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Новият епизод на "Мис Пепеляшка" тази вечер по NOVA ще размени местата на жена, живееща в една от най-екзотичните дестинации в България – монтанското село Мърчево, с момиче за един милион, завърнало се от Малдивите.

Доника Стефанова, позната като "Мис Милион" заради печалбата от Националната лотария преди две години, приема предизвикателството да отпътува до Мърчево – приказката на Северозапада. Наскоро завърналата се от Бали и Малдивите мис е студентка "Бизнес администрация" в София.

Другата участничка в риалити рокадата е 37-годишната Милена, чието семейство се изхранва от животновъдство. Сърцатата жена е отгледала две деца, а в момента е приемна майка на сираче.

В новия драматичен епизод на приказното риалити деликатната мис ще трябва бързо да забрави за слънчевите екзотични дестинации и буквално да се потопи в битовите реалности на село Мърчево и работата в обора. Финансовата принцеса ще трябва на практика да научи как млякото стига до хладилника, а агнешкото до фурната.

Ще успее ли Камелия Воче да научи Милена колко е важно една жена да се грижи за себе си, а Наско Месечков да я накара да полети с танците? Ще успее ли златната СПА терапия да отключи заспалото женско самочувствие на Милена? Не пропускайте отговорите и следващата интересна размяна в новия епизод на "Мис Пепеляшка" тази вечер от 21.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини за предаването "Мис Пепеляшка" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY