Инициативата "Подай ръка на различните деца" продължава

Благотворителен онлайн търг в подкрепа на децата с аутизъм се провежда в рамките на кампанията на сдружение "Асоциация Аутизъм" и родители на деца с проблеми от аутистичен спектър. Инициативата събира средства за разширяване на единствения безплатен дневен център за деца с аутизъм "Дъга". 

Благотворителен коктейл и търг "Подай ръка на различните деца" се състоя на 19 януари. По време на събитието, организирано от Илонка Александрова от "Етик Чарити" с подкрепата на "Смарт Груп България", се проведоха томбола и търг с предмети, дарени от спонсори и благодетели на инициативата. Времето обаче не бе достатъчно, за да бъдат представени и предложени всички артикули. Ето защо организаторите на благотворителното събитие, което набра 49 255 от необходимите 200 000 лева, обявяват онлайн търг. Събраните средства отново ще бъдат използвани за разширяване на Дневен център "Дъга".

По темата

Сред предлаганите предмети са висококачествени вина от отбрани изби, картини и скулптури на талантливи творци, фланелки с автографи на футболистите Светослав Дяков и Даниел Боримиров, картички с автографи на сестрите Малееви, рокли на известната дизайнерка Malene Birger, както и пръстен от дизайнерската серия на Жан-Пол Готие. 

Повече информация за условията за провеждане на търга, предлаганите предмети и техните цени можете да откриете във Facebook тук или на сайта на кампанията за разширяване на дневен център "Дъга" тук