Гледайте в предаването тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

"Господари на ефира" тази вечер по NOVA ще обявят при кого ще кацне приза “Бяла лястовица“ за 2016 година. През последните две седмици зрителите имаха възможността да дадат своя глас в класацията за благородни хора и постъпки в сайта на предаването.

Номинирани за отличието за изминалата година са едни от най-сърцатите български спортисти – волейболистът Владо Николов и сноубордистът Радослав Янков. Другите две номинации са за учителката будителка Мариана Пенчева, приютила в дома и сърцето си деца в нужда и урокът по милосърдие, който учениците от СОУ “Цар Иван Асен II“ от Асеновград дадоха с инициативата да дарят живот и надежда на своята учителка.

Паралелно с гласуването за “Бяла лястовица“ се проведе избора в класацията за “Златен скункс“ за 2016 година. Победителят, който тържествено беше обявен в предаването във вторник, се оказа абсолютният рекордьор, трикратен носител на статуетката и вече двукратен шампион в годишните номинации – Николай Бареков. Постъпката, която постави евродепутатът на челната позиция, е арогантното му отношение към журналистката Жени Марчева в предаването “Тази неделя“. След него в класирането се наредиха отново политици, като второто място зае кметът на Пловдив – Иван Тотев, а на третото е за експремиера Бойко Борисов. 

 Тази вечер в предаването зрителите ще видят ексклузивен видеоматериал за обира в казиното на ГКПП Кулата, с който разполагат само "Господари на ефира". Друг специален материал ще разбули тайната какво влиза в сметките за парно и дали  “Топлофикация“ ще изпразни портфейлите на клиентите си. “Густо ми е, Велков“ ще се включи от Пловдив с репортаж за незаконен паркинг, за който го е сигнализирал зрител. Малин Кръстев и Ненчо Балабанов няма да пропуснат да представят новото издание на трагикомичната класацията “Гледам и не вярвам на ушите си!“.

Не пропускайте да разберете кой успя да трогне сърцата на гласувалите за “Бяла лястовица“ за 2016 година в актуалното предаване “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.