Екстремни метаморфози за две смели жени предстоят в последния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В последния за сезона епизод на "Мис Пепеляшка" тази вечер по NOVA финалистка в "Мис Плеймейт 2016" сменя ежедневието си с 43-годишна жена от добричкото село Малка Смолница.

Десислава Димитрова печели народния вот в тазгодишното издание на "Мис Плеймейт" и завоюва третото място по оценка на журито. Знаменитото момиче от Търговище изгря като звезда в социалните мрежи след участието си в "Часът на Милен Цветков". Навремето Деси решава да се развива с развъждане на калифорнийски червеи, но се отказва, за да се отдаде на голямата си страст – модата. Нейното желание е да бъде популярна и да има възможността да участва в колкото се може повече фотосесии, а защо не и риалити формати.

Другата дама в новия епизод е Диана Илиева от китното село Малка Смолница, която работи във ферма за коне. Тя ги обожава и ходи с огромно удоволствие на работа. Диана отглежда заедно със семейството си и редица други животни, между които прасета, патици и кокошки. Тя никога не е посещавала столицата и една от мечтите ѝ е да види Президенството.

В последния епизод на "Мис Пепеляшка" дръзката мис се отправя на едно от най-вълнуващите пътешествия. В Малка Смолница тя гостува във фермата на Диана и е готова да изпробва тежкия живот на село. Там ще ѝ се наложи да се справя с язденето на кон, с полагането на грижи за животните и с лова на риба в замръзнала река.

Докато провокативната принцеса Деси се сблъсква с трудното ежедневие на Диана, тя ще се поглези с различни разкрасителни процедури, но дали това е мечтаният за нея живот – гледайте финалния епизод за сезона тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Мис Пепеляшка" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY