Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметът в играта “На крачка от късмета” се усмихна на щастливката Лидия Лазарова от град София. Тя спечели страхотния чисто нов Citroen Elysee в шоуто Национална лотария на 14 март.

“Не очаквах, че ще спечеля автомобила“, каза късметлийката, която няма шофьорска книжка. Тя участва в шоуто благодарение на играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“, която играе онлайн.

Щедрите “Сейфове” на Национална лотария увеличиха с 14 000 лева бюджета на  късметлийката Миглена Маринова от село Айдемир, a нейната опонентка Теодора Петрова от град Ямбол напусна играта с 3500 лева. Миглена участва в шоуто благодарение на щедрия “Лото +“, a Теодора Петрова от град Ямбол пък беше в студиото с билет “Супер Лото +“.

Ивайло Златков от грaд Петрич имаше шанс да участва в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ с максимална печалба от 2 милиона и 400 хиляди лева в шоуто на Национална лотария на 11 март. Опонентите му Цецка Георгиева от София, Диан Грозев от село Равнец, Радка Георгиева от Глоджево и Еленка Тодорова от Монатана си тръгнаха със суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Златните пирамиди 4”.

Късметът на Ивайло работеше безотказно и той спечели сумата от 50 000 лева. Иво реши да не рискува повече и се отказа от играта. Ивайло е на 39 години. Работи като автобусен шофьор. Женен е и има две деца. Мечтае да построи къща и да има повече време за почивка със семейството си. Късметлията беше в шоуто благодарние на билет “Лото +“.

Вие също може да сте сред късметлиите в студиото на Национална лотария, ако регистрирате билетите си с печалба “Участие в жребии за ТВ игри“. Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.