Ревност нахлува във връзката на Антон и Лили, а йога курсовете ще се окажат основната причина за това

Йогата не винаги носи спокойствие и хармония. Особено когато на хоризонта е чаровният йога учител на Лили - Куранан, който никак не се харесва на нейния приятел Антон. В най-новия епизод на уеб поредицата "Апартамент 404" ревността ще завладее Антон и той прибягва до нетипични мерки, с които да провери какво точно прави Лили на своя курс по йога. Какви са те, разберете тук.

С тежката задача да разбере какво се случва по време на занятията по йога на Лили е натоварен нейният брат Методи, който тайно шпионира сестра си. За съжаление неговите открития никак няма да се харесат на Антон. На йога учителя Куранан със сигурност не му е чиста работата и е привлечен от външния вид на Лили… Ще разбере ли тя за тайната уговорка между брат си и Антон? Дали влюбените ще достигнат до консенсус и какво ще бъде решението, за да бъдат доволни и двамата, открийте в най-новия епизод на "Апартамент 404".

Докато Антон и Лили се опитват да изяснят отношенията си, Велко и Ванеса изпадат в забавен спор за това какво говорят за личността на човек снимките му в социалните мрежи. За Ванеса целта на предизвикателните снимки е да покажат човешкото същество по истински начин, но Велко не е съвсем съгласен. Какви ще бъдат култовите му доводи този път, разберете в днешния епизод на поредицата.

Следете "Апартамент 404" във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала