Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Ново развитие в кариерно отношение очаква Ася в епизода на "София - Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. След като е уволнена от школата, тя има нужда от нова работа и отива на интервю. Каква ще бъде новата работа на Ася и ще се справи ли тя с това предизвикателство? 

Междувременно Божидар ще бъде притеснен след случката в дома му, а Марина няма да му вдигне телефона. Симона обаче ще говори с майка си и ще ѝ обесни цялата ситуация. Ще омекне ли Мария след разказа и ще разбере ли, че е сгрешила с реакцията си? 

Коки ще иска да излезе с Йоана и ще опита да я убеди, че парите не са най-важното нещо на света и не правят човек щастлив. За да ѝ докаже твърдението си, той ще предложи да прекарат един ден без да похарчат никакви пари. Как ще премине денят им? 

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.