Новият епизод на уеб комедията е вече във Vbox7.com

Нищо не може да се сравни с вкуса на домашно приготвените деликатеси, а за някои хора кулинарията е и начин за себеизразяване. Именно като майсторска творба и ценен занаят култовият съквартирант Велко от "Апартамент 404" приема приготвянето на суджуци. Каква е уникалната му рецепта – разберете в най-новия епизод на комедийния уеб сериал.

От подправките до подредбата на колбасите по фън шуй – кулинарното гуру Велко изпипва всеки един детайл от подготовката. Най-важен етап обаче е периодът, през който суджуците се сушат. Две седмици ще бъдат достатъчни, за да събудят любопитството и нетърпението на всички съквартиранти, които ще се окажат въвлечени в трескавото приготовление. Ще устоят ли на изкушението да опитат от деликатеса без знанието на Велко и какво ще се случи с най-хубавото парче суджук, открийте отговора в най-новия епизод на уеб комедията. 

Следете "Апартамент 404" във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала