Мишо помага на Блага в най-новия епизод на уеб серила

В най-новия епизод на уеб тийн сериала "Не така, брат!:Целувки по ноти", Мишо отново ще прояви милосърдие и ще се притече на помощ на своята съученичка Блага. След като тя се скарва с баща си, Блага решава да избяга от вкъщи. Състрадателен и загрижен, малкият гений Мишо я кани да отседне у тях за известно време. Това обаче ще доведе до сериозни проблеми за братята Мишо и Дидо. Какви са те, разберете в най-новия епизод на сериала.

Постъпката на Мишо вбесява Дидо, защото неговата приятелка Беатрис е изключително ревнива и той не иска да си навлече неприятности с присъствието й в техния дом. Затова Дидо и Мишо всячески ще се опитат да скрият факта, че Блага ще живее у тях за няколко седмици.

Ситуацията сближава Мишо и Дидо и те за първи път се разбират. Защо на братята им харесва Блага  да е у тях, как се пази голяма тайна и дали Ива и Беатрис ще разкрият тайната на братята, гледайте в наръчника за оцеляване на тийнейджъри във Vbox7.com

Освен че Беатрис надушва нещо гнило в дома на Дидо и Мишо, тя разбира и че нейният приятел е похарчил парите за екскурзията, която двамата планират от месеци. За какво ли е изхарчил Дидо парите? Гледайте в новия епизод на „Не така, брат!:Целувки по ноти”.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram