Героите в сериала се изправят пред нови предизвикателства в училище

Външният вид не винаги е от значение, но стайлингът в училище се оказва определящ фактор – особено когато враждуваш с популярна влогърка. Именно това ще разбере Бела от новия хитов уеб сериал "Следвай ме".

Конфликтът между главната героиня Бела и известната влогърка София постепенно се задълбочава, а Бела започва да се чувства безлична. Една налудничава идея и няколко часа, прекарани в пазаруване, ще доведат до решението на проблема – визуална промяна. Дали обаче новият стайлинг на Бела няма да разпали още повече спора й със София? Вижте как Бела ще отвърне на удара в най-новия епизод на сериала.

Трудностите в живота на тийнеджърката обаче преминават отвъд оградата на училището, а разстоянието София-Силистра оказва негативно влияние на връзката с нейния приятел. Как ще се развият отношенията между Бела и Георги и дали едно сконфузно запознаване в часа по физическо ще обърне развоя на събитията, разберете в най-новия епизод на "Следвай ме".

Следете уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.comОще новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.