Хармонията се връща сред героите в най-новия епизод на уеб тийн сериала

След като Блага е изгонена от вкъщи, а Мишо и Дидо я приютяват в дома си, това се превърна в сериозен проблем за тях и техните приятелки Ива и Блага. Благородната постъпка сериозно разклаща отношенията им, а двете момичета дори налагат наказание на братята. Какво е то и какви са тактиките за реванширане пред любимата ще разберем в най-новия епизод на "Не така, брат!" във Vbox7.com.

Притиснат от Беа, Дидо всячески се опитва да намери нов дом на Блага. За съжаление опитите му претърпяват неуспех, затова Мишо решава да вземе нещата в свои ръце. "Ябълката на раздора" - Блага е склонна да се прибере вкъщи само при едно условие – ако баща й и учител по физкултура в училището я подкрепи в желанието й да се занимава с музика. Но възможно ли е това? Мишо опитва всичко възможно да убеди Дочев – разговаря с него по мъжки, излага разумни доводи и дори прибягва до изнудване в новия епизод на уеб сериала. Дали мисията на Мишо ще бъде успешна?

В края на епизода, изненадващо Мишо ще докаже на всички, че щастието наистина същестува. Как ще го постигне и дали хармонията ще се завърне в сериала? Разберете още и как малкият гений получава първата си шестица по физкултура и дали Блага ще продължи да се занимава с музика само във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram