Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Младият писател Константин Трендафилов ще предизвика първите романтични искри в седмицата на специалитетите с афродизиаци в “Черешката на тортата”. Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA  като домакин в кулинарното риалити поетът ще  докаже на своите гости - Илиян, Маги Бадер, DARA и Марина Кискинова, че виното, храната и поезията вървят ръка за ръка и не напразно са основа за бохемския живот.

Константин ще демонстрира със завидна лекота, че реденето на думи в рими много прилича на подреждането на продукти в ястията, а най-важни както в писането, така и в кулинарията са емоцията и лекотата. Като всеки истински поет той ще има муза, която да го вдъхновява дори в кухнята, а резултатът от неговите гастрономични усилия ще има почти прелъстителен ефект върху певицата DARA.

Домакинът си поставя две амбициозни задачи – да покаже на своите гости как се приготвя добре месо и “да ги качи на черешата на тортата”. Дали ще успее? Коя е неговата кулинарна муза? Какви изненади крие неговото меню? И кои са афродизиаците, на които ще заложи в своите ястия? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес