Недоверието създава поредната кризисна ситуация между Ива, Дидо, Мишо и Беа

В най-новия епизод на уеб тийн сериала "Не така, брат!" Ива и Дидо са заподозрени в изневяра. Това ще накара главния герой Мишо и приятелката на Дидо, Беа, да се съюзят и заедно да се опитат да разплетат тази съмнителна история. Какво ще измислят двамата? Вижте в най-новия епизод на уеб сериала.

Мишо и Беа впрягат всичките си сили, за да разкрият Ива и Дидо. Те измислят всевъзможни подходи, а мисълта за евентуалната изневяра не дава мира на Мишо и той проучва статистиката - близо 5% от хората изневеряват с роднини на половинката си, а 12% с непознати. Дали двамата ще успеят да накарат Ива и Дидо да направят самопризнания? Истината излиза наяве тази сряда първо във Vbox7.com.

Докато Мишо и Беа се правят на следователи, учителят по физкултура – Дочев, решава да върне телефона на преподавателя по музика Велева, който мистериозно изчезна преди време. Той оставя бележка със завоалирано любовно послание, от което Велева си прави изводи, че устройството е било откраднато от неграмотни ученици.

Колко е важно доверието в една връзка и защо не трябва да прибързваме с изводите? Не пропускайте ценните съвети от наръчника за оцеляване на тийнейджъри "Не така, брат!"

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram