Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Дебора ще докаже, че е дива не само на сцената, но и в кухнята на “Черешката на тортата”.  В кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA певицата не крие, че ѝ липсва опит като готвач, но ще се опита да го компенсира с вродената си енергичност и позитивно отношение. Дебора ще изненада шеф Манчев не само с желанието да докаже, че високите токчета са част от подходящата униформа за всеки готвач, но и с методите си на готвене и опита да открие иновативни зеленчуци като “пресен червен лук”.  

Менюто, с което фолк дивата иска да впечатли своите гости – актьорите Яна Маринова, Башар Рахал и Иван Ласкин и певицата  Катя Близнакова, е повече от амбициозно и включва агнешко и дроб сърма. Готвенето ще бъде придружено с редица открития като “запознанство” със сатъра и други кухненски посуди, а обработката на месото ще прилича на операция на стажант хирург и ще бъде придружено от доста комични ситуации.

Вечерта също ще бъде изпълнена с много разкрития, след като Дебора предразполага своите гости към откровени разговори и около масата се възцарява задушевна атмосфера.

Кога е била първата целувка на Яна Маринова и Башар Рахал? Какво мислят звездите за религията и любовта “по български”? И каква изненада е приготвила Дебора за своите гости?

Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.