Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров се срещна с най-новата милионерка от Национална лотария Нели Христова от град Стара Загора в предаването на 16 септември по NOVA. Тя позна и шестте печеливши числа в играта "ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ" на 18 август и спечели изключителните 3 000 000 лева.

"Хубаво е да спечелиш такава голяма сума", каза Нели. Голямата късметлийка вече не работи. Tя сподели, че сега се чувства много по-спокойна.

"Цялото семейство се чувстваме добре. Финансовите проблеми са загърбени", каза Нели. Първото нещо, в което иска да инвестира част от парите, са апартаменти за нейните синове. В момента семейството е в процес на избиране на най-подходящите обзаведени жилища.

Милионерката ще сбъдне и дългогодишните си планове за екскурзии на хубави места по света. "Екскурзиите са планувани от преди много години, но средства за тях не достигаха", каза Нели. Първата мечтана дестинация, която ще посети милионерката е Париж. "Национална лотария ми донесе спокойствие, радост и сбъднати мечти", каза още щастливката.

Рая Пакова пък гостува на милионера Пенчо Пелтеков от село Оборище. Той спечели 1 000 000 лева от билет "Коледен календар" на 50-годишния си юбилей.

"Чувството е неописуемо да си спечелил 1 000 000 лева - невероятен късмет", каза щастливецът. Той сподели, че след печалбата животът на семейството му е по-различен и по-спокоен.

"Получих парите и започнах да осъществявам идеите си. Чувствам се по-уверен", сподели той. Най-напред с част от седемцифрената си печалба Пенчо е погасил кредитите си. Направил е ремонт на къщата си, купил е нов телевизор и е подновил отоплението на дома. За в бъдеще идеите на семейството са насочени към покупката на ново жилище.

В предаването тази събота Слави Миланов от град София разказа за емоциите от печалбата на автомобил от играта "На крачка от късмета". "Никога не съм си мислел, че ще карам чисто нова кола", каза 43-годишният късметлия и пожела на всички да пробват късмета си и да спечелят. "Чувството е страхотно", каза още победителят.

Екипът на Национална лотария посети и късметлийката Ива Ганева от град Мездра, която грабна 51 000 лева от играта "Сейфове". "След предаването започнаха да ми се случват по-положителни неща", сподели тя. С част от парите Ива и съпругът ѝ са направили ремонт на дома си и са си купили по-хубава кола.

Турнето на Национална лотария премина и през град Велико Търново. Там екипът ни провери за какво харчи печалбата си късметлийката Пенка Василева. Тя спечели 30 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Тайланд като БОНУС печалба от играта "МЕГА ДЖАКПОТ".

"Много се радвах, че бях избрана да участвам в тази игра", каза щастливката. Тя сподели, че е прекарала незабравими дни в Тайланд. "Това беше едно от най-хубавите ми преживявания", каза Пенка и пожела на всички участници в Национална лотария много късмет в игрите.