Гледайте в предаването от 23.00 ч. по NOVA

“Господари на ефира“ в понеделник вечер по NOVA ще покажат прекия сблъсък между Боби Ваклинов и майстора на таксиметрови помпи. Ще има и специален “студен душ“ от премиера Борисов за жителите на Девин. Предаването ще продължи с един истински талант на йониката, готов директно да покори финала на X Factor. В новото издание на рубриката “Найс, а?!“ ще видим как се изложихме пред чужденците в някои външни филмови продукции. Няма да пропуснат и поредната доза зрителска драма в ефира на “СКАТ“, с която са принудени да се борят водещите - доктор Деянов и Тео Ангелов.

Гледайте “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Всички зрители, които искат да подадат сигнал, могат да се свържат с екипа, избирайки кратък номер *3333 за всички оператори. Желаещите да сигнализират вече ще разполагат с по-бърз и лесен начин за контакт, както в работно време с директна връзка, така и в извънработно, когато могат да запишат своя сигнал за несправедливости, с които са се сблъскали. 

Притежателите на смартфони могат да се възползват от визуалното меню на “Господари на ефира“ през безплатното мобилно приложение Star Phone, което им предоставя бърз достъп за контакт, връзка към уебсайта и социални медии, както и възможност да направят предложение за “Златен скункс“ или “Бяла лястовица“. Приложението може да бъде изтеглено и чрез сканиране на QR кода от картинката под текста.