Гледайте риалитито днес от 16.00 ч. по NOVA

Как Анита Мейзер се завърна в България, за да се впусне в приключението “Мис Пепеляшка” – това зрителите ще си припомнят тази неделя от 16.00 ч. по NOVA. Дамата разбуни духовете, след като представи страната ни на международния конкурс Мисис Свят в САЩ. Веднага след това организаторите на “Мисис България” у нас обявиха, че тя никога не е участвала в конкурса и съответно никога не е ставала носителка на тази титла. Анита Мейзер бързо провокира крайни мнения в социалните мрежи и се превърна в център на внимание. За първи път след скандала българските зрители имаха възможност да я видят на живо, и то в неподозирана светлина. Веднага след като пристигна от Коста Рика, Анита Мейзер се отправи към село Боровци, където ще трябва да се пребори за титлата “Мис образцова домакиня”. Тя ще се изправи пред своя най-голям кошмар – козите, и ще има тежката задача да ги издои. Личен наставник, но и неин строг съдник ще бъде баба Гюца, която ще я напътства и искрено ще се забавлява с приключенията на Анита на село. Скандалната миска ще плеви, ще копае и не на последно място - ще грабне ловна пушка.

Междувременно специален гост в личната кооперация на Мейзер във Варна ще бъде Олга. Истинска жена земеделец, тя ще отиде в морската столица, където я очаква изненадващо посрещане. Плуване с делфини, круиз на яхта и дилемата дали да си постави мезоконци, ще бъдат само малка част от ВИП програмата й. 
 
Как се справи Анита Мейзер с новото предизвикателство? Коя от двете героини се справи по-добре със своите задачи и какви ще бъдат изводите, до които те ще стигнат на финала? Не пропускайте “Мис Пепеляшка” днес от 16.00 ч. по NOVA.