Хитовата анимация е в българските кина благодарение на “Лента”

Червен килим, селфита и много усмивки на деца и родители – висчко това беше част от премиерата на най-новата анимация “My Little Pony: Филмът” в България. Шестте понита са сред едни от любимите герои на децата, на които през последните години те се радват в в популярните анимационни серии. Сега вече могат да им се радват и в 99-минутен филм, който благодарение на “Лента” е вече по кината из цялата страна.

Конкурсът “Малък звезден глас” даде възможност на всички деца да се потопят в магията на дублажа, а една от победителките – десетгодишната Лекси, сбъдна мечтата си да озвучи на български любимото си пони.

В “My Little Pony: Филмът”  тъмна сила заплашва града на понитата Понивил и шестимата главни герои предприемат пътуване до края на своя свят Екуестрия, за да спасят любимия си дом. Сумрачна искрица, Ябълчица, Бързоногата дъгичка, Розовка, Срамежливка и Чаровнца срещат нови приятели по време на незабравимите си, понякога опасни приключения - и ще използват магията на приятелството, за да спасят дома си.

Как завършва тяхното приключение може да видите в “My Little Pony: Филмът”   в киносалоните в страната.

“Лента“ е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на “Лента“  за 2017 г. е хитовата българска продукция “Бензин“, която отчете рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място сред най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Друга успешна българска продукция е “Воевода“, вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов. Към хитовите ленти прибавяме и “Свободния щат“  с Матю Макконъхи и “Бодигард на убиеца“ с Райън Рейнълдс . В момента зрителите могат да видят благодарение на компанията отличения с пет награди “Златна роза” български филм “Вездесъщият”, а най-актуалното предложение от “Лента” в кината е “My Little Pony: Филмът”. Подробна информация за заглавията, разпространявани от “Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.