Поредната напуснала Къщата метри преди финала разказа за своите преживявания в "На кафе"

"Не знам дали съжалявам, че напуснах Къщата. Вътре има много хора, които заслужават повече от мен да спечелят. Всеки един, който влиза на подобно място, би трябвало да иска да спечели. Щеше ми се да остана до финала, но всяко зло за добро" - коментира диетоложката напускането си с Гала и коментаторите в "На кафе". 

"Аз седях на масата и Джули имаше конфликт с Марги. Аз ѝ казах, че трябва да я разберем, да я приемем като майка и да я уважим. Джули избухна и говореше лоши неща срещу мен. Нейните думи заболяха най-много, защото тя ми беше като сестра в Къщата. Мълчах, защото проблемът ще стане по-сериозен и е възможно да я загубя завинаги като човек" - сподели Енджи за конфликта си с Джулиана Гани.

Какво още разказа тя за отношенията между съквартирантите във VIP Brother, може да видите в интервюто с Гала и коментаторите.

Oсвен Енджи, в студиото на предаването гостува и Сашка Васева, която също напусна Къщата вчера. Част от интервюто с нея може да видите във видеото, а целия разговор с певицата в "На кафе" очаквайте скоро. 

Не пропускайте финала на VIP Brother този петък от 20.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.