Известният ливански модел Рабих Ел Зейн разказа подробности за семейния си живот с Енджи в “Събуди се”

“Участието на Енджи във VIP Brother е най-дългата ни раздяла. Ние сме постоянно заедно – и в България, и в Ливан. Но аз я гледах всеки ден. Много съм горд с нея и с това, че тя беше избрана като известен диетолог”, сподели съпругът на риалити звездата Рабих Ел Зейн пред Ива Софиянка – Божкова в “Събуди се”.  

“Енджи беше себе си в Къщата. Тя се държа така, както се държи навън”, коментира известният модел за участието на половинката си в най-популярното риалити.

В България Рабих Ел Зейн е познат като съпруг на диетоложката на звездите, но в родината си е известен като Мистър Ливан за 2014-а. Но той не е просто най-красивият мъж в Ливан, но и журналист в Ал Джазира, модел,продуцент и един от любимците на ливанската публика. А в портфолиото му ще откриете дори интервю с Бил Гейтс.  

Сега Рабих разделя времето си между Ливан и България. Разкрива, че много харесва нашата страна и с удоволствие би работил и тук.

“За България бях чувал, че имате хубаво сирене. Знаех, че столицата е София,  а Варна се намирана морето, защото по ливанската телевизия пускаха реклами за морски почивки там. После видях колко красива е страната ви. Имате четири сезона, а аз много обичам сняг. Намерих много приятели тук”, разказа Рабих Ел Зейн.

Как са се запознали двамата с Енджи Касабие и повече за съвместния им живот, ще разберете във видеото на “Говори с Ива” за “Събуди се”.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.