Сред отличените са и финалистките на ПРОМЯНАТА 2017/2018 - Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова

Списание GRAZIA раздаде за 12-та поредна година статуетките в традиционния конкурс “Жена на годината“. Тази година номинираните дами бяха общо 40, разпределени в 10 категории – Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Спорт, Телевизия, Бизнес, Интернет, Общество и Послание във времето. Всяка категория представя личности, оставили уникалния си почерк в сферата, в която се изявяват, a сред номинираните бяха и едни от емблематичните лица на NOVA.

В категория “Музика” беше отличена финалистката от трети сезон на X Factor Михаела Маринова, а в “Актриси” приза грабна звездата от хитовия български сериал “Откраднат живот” Луиза Григорова. В категория “Интернет” наградата отиде при популярните дами от уебсайта maikomila.bg  - Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, които са сред финалистите на най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп – ПРОМЯНАТА 2017/2018 с проекта си „Оле, мале“ - платформа,  в която майките на деца с увреждания могат да продават ръчно изработени от тях продукти, което им дава финансова и работна независимост и директно влияе върху качеството на живот - на тях и техните деца.

Конкурсът показа, че въпреки обърканото време, в което живеем и обстоятелствата около нас, които слагат видими и невидими граници на свободата, стремежите и живота ни, ние сме хората, от които зависи всички пътища да са отворени и всички цели да са постижими. 
По време на награждаването бяха представени няколко дами, родени далеч от България, но избрали да свържат живота си с нея. Те показаха колко малко е нужно, за да сме истински щастливи и колко много може да означава едно място не заради географското му положение, а заради факта, че то докосва сърцето.