Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Снежана Гуджукова от град Поморие, която спечели директно участие в шоуто, грабна прекрасния автомобил Citroen Elyseе в играта "На крачка от късмета". Късметлийката изпита вълнението от играта в щедрото шоу на 2 декември по NOVA благодарение на билет "3 000 000 JACKPOT".

Играта беше изключително оспорвана, тъй като и тримата участници достигнаха до третото поле на своята пътека. Благодарение на монета номер 9 обаче, на която беше Снежана, тя прекрачи финалната линия и се сдоби с прекрасния нов автомобил.

"Много съм развълнувана, имах нужда от нова кола“, каза Снежана и добави, че мечтите ѝ са се сбъднали. Късметлийката е на 40 години и работи в склад за хранителни стоки. Любимият ѝ билет е „Лото +“.

Щедрите сейфове на Национална лотария освежиха бюджетите на късметлиите Ирена Димитрова от град Ловеч и Бойко Парлапански от град Кюстендил. Ирена работи като застраховател, а Бойко се занимава с частен бизнес.

С първия си избор Ирена грабна 7000 лева, а Бойко си спечели сумата от 3000 лева. След прекрасния старт Ирена попадна на два сейфа със символ „Х“ и играта приключи твърде рано. Преди това Бойко успя да си спечели още 5000 лева. Ирена си тръгна от шоуто с половината от печалбата си - 3500 лева, а Бойко получи шанс да утрои своята с помощта на златните сейфове.

В сейф номер 2 той попадна на първия символ за утрояване. Адреналинът му се повиши рязко, след като отвори и един „Х“. Късметлията рискува, избра правилния сейф, в който се криеше символ „х3“ и се прибра в Кюстендил по-богат с 24 000 лева.

„Много съм развълнуван“, каза участникът след страхотната игра. Бойко сподели, че ще инвестира печалбата в образованието на сина си. Щастливецът разказа, че е голям фен на Национална лотария - постоянно изпробва късмета си и вярва в него.

Късметлията Пенчо Мянков от град Габрово игра за внушителния джакпот, достигащ 2 400 000 лева в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. С „Колелото на късмета“ той определи, че ще играе за страхотните 200 000 лева.

Печно е на 43 години и работи като дистрибутор на хранителни стоки. Пробва късмета си в Национална лотария по два пъти в седмицата в точно определени дни. Любимият му билет е „Карибско Съкровище“, който го доведе и в предаването.

Две правилни предположения на сферите осигуриха на късметлията страхотната сума от 15 000 лева. Следващото му предвиждане му донесе уникална бонус печалба - пълен с екстри автомобил Toyota Corolla.

След като разгледа чисто новата си придобивка Пенчо направи още две точни предположения и паричната му печалба стана 25 000 лева. Последва грешка. Числото в сферата беше 29, а участникът предположи, че следващото ще бъде по-малко, но се падна 33. Пенчо предпочете да не рискува и си тръгна с 25 000 лева и прекрасен автомобил.

Следващият късметлия с печалба от Национална лотария може да сте Вие! Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.