Темите и гостите в предаването в неделя от 8.00 ч. по NOVA

В “Събуди се” тази неделя при Лора Крумова очаквайте: Какво се случи в Саудитска арабия извън дипломатическия протокол? Разказва журналистът от 24 часа Георги Милков, които беше заедно с българската делегация в страната.

Миролюба Бенатова представя: Един българин в Трибунала в Хага. Разкази за генерали и геноцид. Влизаме в тази история на фона на това, че тази седмица един 72-годишен бивш началник на щаба на Хърватския съвет за отбрана, Слободан Праляк, се отрови пред очите на хагския трибунал.

На Международен ден на хора с увреждания при Лора Крумова ще гостуват хора с увреждания, които преодоляват болката и показват силата на духа …

Пред Мариан Станков Мон Дъо застава - Нели Рангелова. Нейният дълбок глас и красива външност я превърщат в една от емблемите на 80-те. За големите любови в живота, музиката като път и да станеш майка на 37, Нели Рангелова пред Мариян Станков - Мон Дьо.

Кошмари и мечти с шеф Манчев. Първа автобиографична книга. Гостува менторът на "Черешката на тортата" и "Кошмари в кухната". 

Милена Славова и дъщеря й Куини също ще бъдат в студиото пред Лора Крумова.

Не пропускайте "Събуди се" в неделя с Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.