Не пропускайте щедрото шоу на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

За разкошен автомобил Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета“ в предаването на Национална лотария на 9 декември по NOVA се бориха Анжела Цветанова от град Перник, Йоана Йорданова от град Ботевград и Мирослав Делчев от град Кърджали.   Йоана първа се придвижи до третото поле на пътеката и беше на крачка от спечелването на колата. Монети с номера 8 и 2 обаче с по две крачки, изпратиха на финала Анжела. “Много добре се чувствам“, каза щастливката, когато се настани в комфортния автомобил. Незабравимото изживяване в шоуто ѝ осигури билет “Супер Лото +“. Анжела е на 48 години и работи като шивачка.

Соня Атанасова от град Бургас и Марин Йовов от град Търговище трупаха печалби от щедрите “Сейфове“ тази събота. Соня работи като сервитьорка, а Марин е лекар. С първите отворени сейфове Соня натрупа страхотната сума от 19 000 лева. Марин спечели обща печалба от 10 000 лева, но отвори и сейфа с първия символ “Х“. След него на червения символ попадна и Соня. Следващият избор на Марин му донесе 5000 лева, а Соня прибави още 3000 лева към страхотната си печалба. Играта приключи за Марин, който отново отвори символ “Х“ и си тръгна със 7500 лева. Привилегията да опита да утрои печалбата си от 22 000 лева се падна на дамата. Тя започна със сейф със символ “Х“. След това отвори и едно утрояване. Соня продължи смело напред, но отново попадна на “Х“ и си тръгна с 11 000 лева.

Таня Ташева от град Несебър, която спечели директно участие в шоуто от билет “Американски долари“, участва в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Тя се отличи с невероятен късмет и в предаването, като изтегли най-голямото число в предварителната игра 41 и отиде на финала. С “Колелото на късмета“ Таня определи, че ще играе за мега джакпота от 2 милиона и 400 хиляди лева.

Финалистката направи цели 3 верни предположения и спечели 20 000 лева. Следващото ѝ предвиждане я изпрати на сладко пътешествие за двама на Френската ривиера. Таня и нейният придружител ще прекарат пет незабравими дни, през които ще посетят Сен Тропе и Монте Карло, ще се разходят в Стария град на Ница, ще се докоснат до бляскавата атмосфера на филмовата столица Кан и много други забележителности.  След страхотната бонус печалба, която развълнува участничката, тя даде още две верни предположения и печалбата ѝ набъбна до 30 000 лева. Последва грешка, която по никакъв начин не разколеба Таня. С още две точни предвиждания, тя си осигури страхотните 50 000 лева. Въпреки че беше на крачка от джакпота, Таня предпочете да не рискува и приключи невероятното си участие в играта.

Таня е завършила английска филология. В момента работи като маникюристка. Спечелената сума в играта ще инвестира в кариерата си и ще зарадва всеки от семейството с по нещо. Мечтае за собствено жилище и кола.

Не пропускайте щедрото шоу на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.